Ny Ledger Live-opgradering kan blokere Bitcoin ‚dusting-angreb‘

  • Ledger har frigivet en ny opgradering til sin crypto asset management software.
  • Softwaren har nu Coin Control.
  • Den nye funktion vil i sidste ende hjælpe brugere med at forhindre støvangreb.

Ledger Live, en software, der giver brugerne mulighed for at administrere deres kryptoaktiver og -enheder fra en enkelt grænseflade, var blevet opgraderet for at forhindre støvangreb med Bitcoin Era. Den seneste opdatering indeholdt flere muligheder, der kan garantere brugernes privatliv og evne til at kontrollere kryptokurrency-transaktioner, der kommer eller går ud af deres kryptovaluta-tegnebøger.

Ledger Live større opgradering

Ledger er det populære kryptovaluta hardware tegnebogfirma bag Nano S og Nano X tegnebøgerne. I en nylig meddelelse afslørede virksomheden, at dets Ledger Live er udstyret med den meget forventede ‚Coin Control‘ -funktion til Bitcoin og dens relaterede derivatprodukter i softwarens seneste store opgradering, Ledger Live version 2.11.1.

Gennem Coin Control-funktionen kan brugerne nemt kontrollere alle deres transaktioner, der involverer Bitcoin, og vælge mere privatliv og optimal gebyrbrug.

I sidste ende sparer dette brugere fra at støde på støvende angreb på kryptovalutaen. I sådanne angreb ville ondsindede aktører med vilje sende bittesmå bit af Bitcoin til et mål, bryde ind i deres privatliv og overvåge yderligere BTC-bevægelser fra tegnebogen for et fremtidigt angreb.

Meget mere om Ledger Live

Bitcoin-støvangreb er muligt på grund af den første ind, først ud (FIFO) -praksis, der bruges til kryptotransaktionen, hvorved de fleste tidligere modtagne mønter (også kendt som uspenderede transaktionsudgange (UTXO)) skal bruges først.

Ledger-brugere kan dog nu vælge den adresse, hvorfra de vil handle, takket være Coin Control-funktionen. På denne måde kan de vælge ikke at bruge den lille BTC-adresse og undgå at blive sporet.

Hardware-tegnebogfirmaet bemærkede yderligere i meddelelsen, at brugerne vil være i stand til at identificere ubekræftede indgående transaktioner fra udskiftelige transaktioner – det vil sige Bitcoin-transaktioner, der kan udskiftes via Replace By Fees (RBF). Dette kan hjælpe med at fastslå, hvilke transaktioner der virkelig sendes eller phishing via social engineering.