$ 1,500,000,000 i Bitcoin har nå flyttet til Ethereum ettersom DeFi-markedet kommer tilbake

Det totale antallet Bitcoin låst i desinfiserte økonomiprotokoller (DeFi) har nådd en heltidshøyde da DeFi-markedene begynner å vise tegn til utvinning.

DeFi-analyseplattformen DeFi Pulse avslører at Bitcoin-innehavere har konvertert 141.683 BTC verdt over 1,5 milliarder dollar til ERC-20-tokens for å delta i det fremvoksende, men raskt voksende desentraliserte finansområdet.

På grunn av inkompatibiliteten mellom Bitcoin Code og Ethereum-blokkjedene, må BTC-brukere konvertere sine beholdninger til Ethereum-baserte tokens for å utnytte funksjonene til DeFi-plattformer. Et populært valg blant Bitcoin-innehavere er å bytte ut BTC i pakket Bitcoin (wBTC) på 1: 1-basis. Med wBTC kan Bitcoin-innehavere utforske de mange fordelene med DeFi, inkludert muligheten til å tilby det syntetiske symbolet som sikkerhet for å tjene renter på utlånsplattformer som Compound (COMP) og Aave (LEND).

I skrivende stund er det rundt 95700 wBTC lagret på Ethereum blockchain.

Økningen i antall BTC låst i DeFi kommer akkurat som den desentraliserte finanssektoren viser tegn på liv. Etter å ha hatt en brutal tre-ukers tilbakeslag som så at verdien falt med omtrent 60% fra den høyeste tiden på $ 43 873, har avkastningsoppdrettprotokollen yearn.finance (YFI) spratt nesten 15% de siste 24 timene ifølge CoinMarketCap. Aave og desentralisert orakelnettverk Chainlink (LINK) er også i det grønne, opp over henholdsvis 17% og 13%, over samme strekning.

DeFi-rallyet ser ut til å falle sammen med et større trykk som involverer det bredere kryptomarkedet. Kryptoanalytiker Kevin Svenson forteller sine 11 000 tilhengere at det siste trekket i krypto tvinger ham til å revurdere sin holdning.

“Selv om jeg nylig har vært mer nøytral, virker ting (hittil) mer bullish enn jeg forventet.

S&P Futures bryter ut akkurat nå.
Bitcoin kommer over motstand.
ETH-breakout snart?
LINK potensielt bullish oppsett.

Hvis det globale markedet fortsetter å rykke opp, vil det bli bullish igjen. ”